Debbie Does Demons (Film, 2023) - MovieMeter.nl (2024)

"TO CONTACT DEBBIE, CALL 1-900-69-DEMON"

Een aantal jaren geleden zag ik nog de beste leuke Erotiek (zeg maar gerust p*rno) / Komedie film "Debbie Does Dallas (1978)" en eerlijk gezegd dacht ik dat "Debbie Does Demons" ook zo'n soort film zou zijn. Maar "Debbie Does Demons" stelt zogenaamd een Horror film voor en qua erotiek moet je het vrijwel alleen doen met Jessa Flux, waarvan vrijwel continue de borsten te zien zijn, op de eerste vijf minuten van de film na dan.

Dit verhaal gaat over een wellustige en kwaadaardige heks, te weten Carmilla Karnstein (Jessa Flux), uit 1723, die 300 jaar later (oftewel 2023, wat tevens de productie datum van deze film is) wordt opgeroepen door vier vrienden, te weten Lauren (Morrigan Thompson), Adam (Adam Freeman), Ashley (Roni Jonah) en Jan (Ashley), via een een Ouija-bord. De heks probeert om met iedere vrouw seks te hebben die haar heeft opgeroepen en ze verandert ook iedereen in haar slaven. Het is aan Lauren, die een bloedverwante is van Carmilla is, om dit tegen te houden en ze vraagt daarbij om hulp van Debbie (Angel Nichole Bradford), die de presentatrice is van het goedkope geestenprogramma "Debbie Does Demons", waar naar gebeld kan worden, en die laatst een programma had over de heks Carmilla Karnstein.

De film opent met Carmilla Karnstein die in de camera praat en die zichzelf introduceert en dat is tevens de enige keer dat we haar niet topless zien (wel een close-up van haar mond). Daarna krijgen we Debbie in beeld te zien tijdens haar geestenprogramma "Debbie Does Demons" (enigszins vergelijkbaar met het vampierenprogramma in de leuke horrorfilm "Fright Night (1985)"), waarbij ze zich introduceert als:

"I'm Debbie, your favorite graveyard slu*t, and we have a very special episode of "Debbie Does Demons" for you tonight."

Deze speciale aflevering gaat dan over heks Carmilla Karnstein, die door Debbie geïntroduceerd wordt als:

"A salacious slu*t, who gave even skeletons a boner. The queen of naked evil, Carmilla Karnstein."

Daarna gaan we eventjes teruggaan naar 1723 en zien we een vrouw op een kerkhof, waarna Carmilla Karnstein naar de vrouw loopt (dan zie we ook voor het eerst één van haar borsten, namelijk haar rechter) en die dan tegen haar zegt:

"Don't you know what's about to happen? This is the greatest night of your life. You're about to be an offering, a vessel, to the greatest sorceress who's ever walked the Earth. My own mother! My mother passed many of her dark powers on to me, but not all. Then, she was caught by the Witchfinder, burned at the stake, before she could achieve her great work. Unleashing demons on the earth to torment the race of man."

Niet veel later zien we dan de "Witchfinder" (Jocephus Brody) in beeld samen met twee nonen, die willen afrekenen met Carmilla, maar het is juist Carmilla die afrekent met de "Witchfinder" door hem te zoenen, waarna hij bloed begint te spugen. Daarna keren we weer terug naar Debbie en haar programma en zegt ze:

"So Carmilla made the Witchfinder her number one bitch. Legend has it, she still walks the earth today. Others say she was toasted like a marshmallow at one of those Salem witch cookouts."

Daarna is de aflevering over Carmilla Karnstein afgelopen en zegt ze nog tegen haar kijkers:

"And remember, if you see ghosty, ghouly, or a goblin in your neighborhood, call Debbie."

Daarna bevinden we ons op de bank in een huis waarop vier vrienden zitten, te weten Lauren, Adam, Ashley en Jan, en die zonet de aflevering van Debbie over heks Carmilla Karnstein hebben gezien. Ze praten dan met elkaar, waarna Lauren dan op het idee komt om Carmilla proberen op te roepen via een Ouija-bord. Dit lijkt ook te lukken, maar op een gegeven moment worden ze bang (Lauren begint dan ook te kotsen) en zegt Jan:

"Yo f*ck this, we're out of here, let's go."

Jan loopt dan naar de badkamer, waar ze Carmilla Karnstein onder de douche (zonder water overigens 😄) ziet staan. We zien dan zowel de borsten als de dikke billen van Jessa Flux (die ook voorzien is van wat tatoeages op haar armen en rug en ook heeft ze ringen door haar neus). Als Carmilla dan uit de douche stapt, zegt ze tegen Jan:

"Don't you recognize me, Jan? You summoned me, my name is Carmilla Karnstein."

Carmilla ontfermt zich dan over Jan en verandert haar in een demon en de manier waarop ze dat deed was gewoon belachelijk, want ze beweegt alleen wat met haar armen. Daarna heeft ze ook seks (dat moest het volgens mij wel voorstellen) met haar op bed.

Adam en Ashley, die samen een stel vormen, bevinden zich dan in bed en maken ruzie en als Adam dan wegloopt, komt hij op de gang Carmilla tegen, die hem zoent en ook verandert in een demon. Ze zegt ook tegen hem:

"I shall rip out your heart and feast on your soul."

Lauren (die in bed lag met een skelet en daar speelde met een voodoo-achtig poppetje) en Ashley, die gepakt is geworden door Adam, vluchten dan met een auto, waarbij ze Adam omver rijden. Carmilla straft dan Jan door haar te veranderen in een duivelse demonen pop (zag er echt goedkoop), waarna ze er seks mee heeft op bed. Dat is dan ook een paar minuten te zien en was niet bepaald opwindend om te zien.

Daarna bevinden we ons dan in de 38e minuut (precies op de helft van de film) en zien we hoe een man met een varkensmasker onthoofd wordt met een zaag. Wat blijkt, we bevinden ons nu op de bank in een ander huis, waar we kennis maken met Claude (Ford Windstar) en diens vriendin Chloe (Tess Miller), die naar een film van Lucio Fulci aan het kijken zijn en waar Chloe niets aan vindt en er wordt dan ook gezegd:

Chloe: Don't you have any Sandra Bullock movies?
Claude:No!
Chloe: Reese Witherspoon?
Claude: No!
Chloe: Taylor Swift?
Claude: Never say that name in this house! 😄

Dan gaat opeens de telefoon van Claude en is het Lauren die hem belt (Chloe zegt dan ook argwanend "Who exactly is this Lauren person?"), die zegt dat ze langskomt. Claude wilt dat eigenlijk niet, maar niet veel later staat ze voor de deur en gaat ze tussen hen op de bank zitten en vertelt ze wat haar overkomen is. Ze heeft het dan ook over Adam, waarbij er dan gezegd wordt:

Lauren: Uh, now he's some kind of demon fiend from hell.
Claude: He's a Republican? 😄

Als ze daarna naar buiten gaan opzoek naar Ashley, zij zat namelijk ook in de auto, blijkt deze ook inmiddels verandert te zijn in een demon en we zien dan een soort van weerwolvenhand, die Chloe doodt. Daarna bellen ze met Debbie om hulp, die hen echter niet gelooft en hen ook afwimpelt.

Daarna zien we weer Debbie in een aflevering van "Debbie Does Demons" en dit keer gaat het over de "Witchfinder". We zien hem namelijk op de deur kloppen van een huis in de bossen, waarbij dan twee sexy nonnen (daarvan zien we dan ook de billetjes) de deur openmaken en hem binnen laten. Daarna zien we eens soort orgie met nonnen op een bed, die zich te goed doen aan het bloed van een andere naakte non (daarvan zien we dan ook de borstjes). De nonnen blijken dus vampieren te zijn en ze bijten dan met zijn allen ook de "Witchfinder", die ze daarna in een doodkist stoppen.

Daarna zien we weer Debbie, die dan zegt over deze aflevering:

"I don't know about you, but if that pesky ghost lays a finger on this girl, it's gonna be on the receiving end of a major ghost spanking. That's all for tonight, come see me next week on your favorite late night
spook show, "Debbie Does Demons". Goodnight.
"

Als Debbie dan naar huis wilt rijden, zitten Lauren en Claude bij haar op de achterbank. Debbie is daar niet van gediend en weigert hen ook te geloven en ze geeft hen het advies om het Ouija-bord te vernietigen om zo van Carmilla Karnstein af te komen. Maar het Ouija-bord hebben ze natuurlijk niet bij zich en daarom rijden ze terug naar hun huis, waar ook Carmilla aanwezig is. Lauren praat dan met Carmilla, waarbij Carmilla o.a. tegen haar zegt:

"Come to Wormwood Cemetery and then decide. I shall raise the dead to build our demon army. Then together, we'll rule a new age of Hell on Earth."

Lauren is namelijk een afstammeling van Carmilla, waarna Carmilla haar zoent op de mond en ze met elkaar vrijen (of beter gezegd zoenen). Daarna zien we weer een aflevering van "Debbie Does Demons" en daarin klopt een Jehovah’s getuige (een man) aan de deur. Niemand doet open, maar de deur blijkt niet op slot te zitten, waardoor de Jehovah’s getuige naar binnengaat. Daar treft hij dan Carmilla, die hem dan doodt met een duivelshand.

Daarna bevinden we ons op het kerkhof en vindt de ontknoping plaats en daarbij verandert Carmilla Claude in een groene demon die achter Debbie aangaat. Maar Debbie weet van wanten en slaat hem dood met een steen. Daarna scheurt Lauren het Ouija-bord kapot en verdwijnt Carmilla.

De film is dan helaas nog niet afgelopen, want daarna zien we nog een man voor een spiegel staan die steeds de naam "Carmilla Karnstein" zegt, waarna ze weer verschijnt. Ook zien we Debbie nog een keer in haar programma "Debbie Does Demons", waarbij het draait om een man, die zichzelf introduceert en zegt:

"My name is Newt Wallen, award winning adult film star, director, writer, producer, all around artist."

En die Newt Wallen is natuurlijk één van de schrijvers van deze film, wiens penis erna wordt afgebeten (dan zien we ook bloed spuiten uit zijn afgebeten penis) door een sexy vampier (die wel onder de tatoeages zit) en Debbie zegt daarna nog:

"That's all for tonight. Come see me next week on your favorite late night spook show, "Debbie Does Demons". Goodnight."

De film is daarna gelukkig wel echt afgelopen na 73 minuten.

"Debbie Does Demons" is echt een draak van een film en raad ik ook niemand aan om te kijken, of je moet al houden van goedkope troep of een fan zijn van Jessa Flux, die wel wat weg had van een blanke Beyoncé qua rondingen, maar dan wel natuurlijk veel minder knap. Over "knap" gesproken, vrijwel de gehele cast best uit lelijke vrouwen en mannen, waarvan velen er dik en harig (de mannen) zijn en de twee enige slanke vrouwen, te weten Angel Nichole Bradford (als Debbie) en Morrigan Thompson (als Lauren), dragen een bril. T.o.v. van alle vrouwen in deze film was Jessa Flux eigenlijk een schoonheid, die ook zeer regelmatig (zeg maar gerust continue) topless (haar borsten zijn wel voorzien van aderen) te zien is.

Het verhaal is dramatisch slecht en heeft eigenlijk niets met Horror en Erotiek te maken, hoewel beiden er natuurlijk wel in zit. Het verhaal (duurt gelukkig maar 73 minuten) weet ook totaal niet te boeien en is ook nauwelijks vermakelijk. Alles oogt ook zeer goedkoop en dat geldt zowel voor de decors, de speciale effecten (o.a. poppen, maskers en handschoenen) de cast en de gekozen locaties. Het is vanwege Jessa Flux, die dus regelmatig topless te zien is, dat ik deze film nog 1,0* geef i.p.v. 0,5*. Maar voor deze film geldt eigenlijk maar één woord, namelijk "mijden"!

Debbie Does Demons (Film, 2023) - MovieMeter.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6093

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.